Qui som

Vam començar com una SL fundada per tres sòcies i actualment sóm una cooperativa formada per set sòcies de l’Alt Pirineu. Ens dediquem a la producció i distribució de pèl·lets produïts de la fusta dels boscos pirinencs.

El nostre objectiu és el de contribuir a la millora dels nostres boscos a través de l’aprofitament energètic de la fusta per a la fabricació de pèl·lets, fomentar l’ús de les energies renovables a escala local, contribuir en la disminució del risc d’incendi forestal a través de la neteja dels boscos pirinencs i crear llocs de treball en una zona rural econòmicament deprimida i mitjançant el desenvolupament de l’economia local.

Per això fabriquem i distribuïm pèl·lets de proximitat (km 0), un combustible sostenible, amb un balanç neutre d’emissions de CO2, que contribueix a generar economia local a partir de la millora i gestió dels ecosistemes forestals propers.

Si et sembla bé aquesta iniciativa et convidem associar-te amb nosaltres i fomentar el moviment cooperatiu a l’Alt Pirineu. Pots contactar amb nosaltres a través de:


INTERCOOPERACIÓ

Les cooperatives Som Energia i Som Mobilitat s’han unit per impulsar la transició energètica d’empreses i organitzacions i facilitar el pas cap a un model econòmic lliure de combustibles fòssils.

Som Biomassa participem en el moviment d’empreses 100% lliures d’energies fòssils!.

Promou:

Amb el finançament de: